Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
TSG

Evolution Skaterhjelm

(1)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Anatomisk formet (TSG snug-fit)
High density injected ABS skal
Letvægts EPS beskyttelsesskum
Lavtsiddende pasform for øget beskyttelse
14 ventilationshuller
Udskiftelig og vaskbar foring(2 sæt pr hjelm)
Justerbar klikspænde
Vægt: 459g
CE /EN1078 / CPSC certificeret (Til cykel og skate-brug)

Størrelse:
S/M: 54/56cm
L/XL: 57/59cm

TSG Evolution er en klassisk halfshell-hjelm, der efter at have vundet bred anerkendelse i skate-kredse nu også er blevet supermoderne blandt cyklister. Hjelmen kommer i en række forskellige designs, og hos SkatePro har vi købt et stort parti hjem, så vi kan tilbyde den til en yderst fordelagtig pris.

Der findes en lang række billigere hjelme i lignende design, men du får virkelig kvalitet for pengene, når du køber en TSG Evolution hjelm. Dens lave vægt, anatomiske udforming, avancerede ventilationssystem og højkvalitets-foring gør den langt mere komfortabel end lignende hjelme.

TSG Evolution er designet til og af professionelle top-skatere, og verdens mest kendte skater gennem tiderne, Tony Hawk, har blandt andet også gennem store dele af sin karriere brugt netop denne hjelm, der har reddet ham ved flere lejligheder. Blandt andet i 1999, hvor han, under en optagelse til en reklamefilm, faldt lodret med hovedet først ned i asfalten, da han forsøgte at køre rundt i en loop. Filmholdet var sikre på, at Tony var færdig, men efter få øjeblikke rejste han sig op og skatede videre…

TSG evolution høster roser i anmeldelser overalt, både når det kommer til sikkerhed, komfort og design, så med denne hjelm kan du være sikker på, at hovedet er godt beskyttet - og det endda af et stilrent designikon.

Vis alle

anmeldelser   (1)

Verificeret køber
"Super fed :-)"
Flemming Christensen (Frederiksberg C) 29-04-2013
SkatePro