×
Menu

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Ski

1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Ski er højtydende ski til let øvede og øvede skiløbere, der brænder for skiløb på pister og racing. Deres alsidige og slanke design gør dem fremragende til carving og præcision på pisterne og giver ultimativ kontrol og reaktionsevne selv ved høje hastigheder.

Disse ski er designet og udviklet med input fra skiløbere i verdensklasse og har en kombination af banebrydende teknologi og materialer i topkvalitet. I kernen finder du det førsteklasses grafenmateriale, som er kendt for sin enestående styrke og lave vægt. Denne kerne giver stabilitet og torsionsstivhed, hvilket sikrer et præcist grip på kanten og lynhurtige overgange fra kant til kant til dynamisk skiløb.

Skiene har en sandwich-sidevægskonstruktion med en fuld camber-profil, der forbedrer kraftoverførsel og stabilitet. De er udstyret med EMC (Energy Management Circuit)-teknologi, en patenteret innovation, der reducerer vibrationer for at give jævnere skiløb og mindre træthed, så skiløbere kan køre længere og præstere bedre.

Med en taljebredde på 65 mm giver Head WC Rebels e-Speed Pro SW skiene et fremragende kantgreb og kontrol på al slags præpareret sne. Deres mellemlange svingradius hjælper avancerede skiløbere med at opnå kraftfulde, præcise sving med fart og effektivitet. Skiene leveres formonteret med FF 14 GW Race bindinger, som giver en sikker og præcis forbindelse til skiene, hvilket sikrer optimal kraftoverførsel og kontrol. Disse bindinger er GripWalk-kompatible, hvilket giver ekstra komfort for skiløbere, der bruger GripWalk-støvler.

Uanset om du er en erfaren skiløber, der ønsker at forfine din teknik, eller en racerentusiast, der stræber efter toppræstationer, vil Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis løfte din skioplevelse på pisten til nye højder.

Specifikationer

Årgang:
24/25
Bredde:
108/65/93 mm
Talje:
65mm
Bedst til:
Piste, Racing
Niveau:
Øvet, Avanceret
Ydeevne:
100% on-piste
Radius:
20m, 5m
Core materiale:
Graphene
Profil:
Camber
Binding:
Inkluderet
Binding type:
GripWalk binding
Støvle kompatibilitet:
GripWalk støvler (ISO 23223)
DIN Indstilling:
4.0-14.0
Ekstra Egenskaber:
EMC (Energy Management Circuit)
Køn:
Mand, Kvinde, Unisex
Vis alle

SkatePro