×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Ski

1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Ski er et perfekt valg til juniorløbere, der vil tage deres skiløb til det næste niveau.

Disse ski er designet med præcision og ydeevne i tankerne og har et racerinspireret design, der giver enestående kontrol, stabilitet og kantgreb på pisten. Skienes Graphene-kerne giver den perfekte blanding af stivhed og lethed, hvilket sikrer, at de reagerer hurtigt på enhver bevægelse og kommando. EMC (Energy Management Circuit)-teknologien forbedrer stabiliteten yderligere ved at reducere vibrationer, hvilket resulterer i en jævn og kontrolleret kørsel selv ved høje hastigheder.

Udstyret med den avancerede JRS 7.5 GW GripWalk Junior Binding giver disse ski fremragende kraftoverførsel og sikkerhed. Bindingerne er fuldt kompatible med GripWalk Junior Boots (ISO 23223), hvilket giver den perfekte pasform og komfort til unge skiløbere. Med en DIN-indstilling på 2,0-7,5 kan bindingerne nemt justeres, så de passer til forskellige skifærdigheder.

UHM C Base sikrer enestående glid og holdbarhed. Disse ski er designet til avancerede skiløbere, der kræver den bedste performance på pisterne. Oplev spændingen ved at løbe med Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Skis.

Specifikationer

Årgang:
24/25
Bredde:
111/67/95 mm
Talje:
67mm
Bedst til:
Piste
Niveau:
Øvet, Avanceret
Ydeevne:
100% on-piste
Radius:
10m, 8m
Core materiale:
Graphene
Binding:
Inkluderet
Binding type:
GripWalk junior bindinger
Støvle kompatibilitet:
GripWalk junior skistøvler (ISO 23223)
DIN Indstilling:
2.0-7.5
Ekstra Egenskaber:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Køn:
Junior
Vis alle

SkatePro