×
Menu

WCR e-GS Rebels SW Race Ski

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Vi præsenterer Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis, det bedste valg for avancerede skiløbere, der søger uovertruffen performance på pisterne. Med en imponerende taljebredde på 65 mm og en alsidig svingradius på 25,0 m giver disse ski lynhurtige kantovergange, stabilitet og præcision.

Skiene er designet med den nyeste teknologi og har en stærk kombination af træ- og Graphene-kernematerialer, der giver enestående styrke, vibrationsdæmpning og respons. Derudover indeholder skiene Heads revolutionerende EMC (Energy Management Circuit)-teknologi, der reducerer vibrationer yderligere for en mere jævn kørsel. UHM C-basen sikrer enestående holdbarhed og hastighed, hvilket gør dem ideelle til at skære gennem sneen.

Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis er omhyggeligt udformet til at optimere kraft og kontrol. Uanset om du skærer rene linjer ned ad de præparerede pister eller kører om kap gennem udfordrende baner, giver disse ski en uovertruffen oplevelse. De er ideelle til skiløbere på pister og racerentusiaster og tager ydeevnen til nye højder, så skiløberne kan flytte deres grænser og erobre de mest krævende terræner.

Disse Head race-ski er ikke kun enestående i performance, men også i udseende. Med deres markante design og slanke finish vækker de opsigt, uanset hvor du er på bjerget. WCR e-GS Rebels SW Race Skis fås i flere størrelser og passer til skiløbere med forskellige højder og evner.

Løft din skioplevelse til det ultimative niveau med Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis. Slip din fart og præcision løs, og erobre pisterne med selvtillid. Gå ikke glip af chancen for at eje et par af disse exceptionelle race-ski og omdefinér dine evner som skiløber denne vintersæson.

Uden binding - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikationer

Årgang:
24/25
Bredde:
102/65/86 mm
Talje:
65mm
Bedst til:
Piste, Racing
Niveau:
Avanceret
Ydeevne:
100% on-piste
Radius:
25.0m
Core materiale:
Træ, Graphene
Profil:
Camber
Binding:
Ikke inkluderet
Ekstra Egenskaber:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Køn:
Unisex
Vis alle

SkatePro