×
Menu

Selects Rigid SCS LT Clamp Til Løbehjul

(1)
Nyhed
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Vi præsenterer det ypperste inden for clamp-teknologi til professionelle løbehjul - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters har overgået sig selv med denne clamp af høj kvalitet, der skubber grænserne for ydeevne og stil.

Denne SCS clamp har et slankt og robust design, der er udviklet til at give urokkelig stivhed til de mest krævende kørere af løbehjul. Den er konstrueret af de fineste materialer og kan modstå intense kørsler og ubarmhjertig grinding uden at gå på kompromis med sin integritet. Designet med fire bolte sikrer maksimal stabilitet i baren og giver dig selvtillid til at udføre selv de mest komplekse tricks med præcision.

Den medfølgende compression bolt integreres problemfrit med SCS-systemet og giver en solid og sikker forbindelse mellem løbehjulets forgaffel og bar. Med en overdimensioneret indre diameter på 35 mm passer denne clamp komfortabelt til styr i standardstørrelse. Tilt Selects Rigid SCS LT Trick løbehjul Clamp er det perfekte valg for mellemliggende til avancerede kørere, der søger en topklasse clamp, der kombinerer styrke, stil og uovertruffen ydeevne.

Specifikationer

SCS compression:
Yes
Clamp indre diameter:
35mm (Oversized)
Clamp størrelse:
Quad
Compression system inkluderet:
SCS
Starnut:
Ikke inkluderet
Kompression Bolt:
Inkluderet
Compression bolt diameter:
8mm
Vis alle

anmeldelser   (1)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (1 anmeldelser)

SkatePro