Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

OS 3 Aggressive Rulleskøjter

(16)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Remz OS 3 er et par aggressive rulleskøjter, og de er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske sporten. Hvis du elsker at grinde og lave tricks i skateparkerne og på gaden, er disse rulleskøjter et idéelt valg for dig. Remz OS 3 følger normal skostørrelse. Vælg gerne samme størrelse som dine normale sko.

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Vis alle

anmeldelser   (16)

"jeg købte mine liner for omkring et halvt år siden det er de fedeste og mest behaglige liners jeg har haft i de 4 år jeg godt og væld har kørt. men der er et lille problem skrugerne går i stykker det er til at blive sindsyg af jeg skal også snart have nogle nye men ved ikke om jeg bare skulde købe et par magen til :D (Riktig gode liner men dårlig kvalitet af skrugerne) men køb dem de er pisse gode:D"
jens jensen (thisted) 09-03-2011
"Pisse gode skøjter, dog et problem, 1 gevind under skøjten er røget ud, + at det store gevind der holder selve støvlen fast ned til hjulende er også gået løst og har stadig ikke fået den sat ordenligt på igen. Gode skøjter, dårlig kvalitet af materiale."
Sebastian Stausgaard (København S) 11-06-2010
"rigtige gode skøjter. sidder vildt godt på foden gnaver lidt i starten, men efter 4-5 dage er det væk. KØB DEM DE ER FOR FEDE"
Kasper Andersen 13-05-2010
"Jeg har bestilt disse rulleskøjter, jeg har læst at de er super fede og gode med de plastikhjul i midten, jeg glæder mig vildt meget til at få dem. Jeg får dem på Fredag tror jeg nok, jeg glæder mig vildt meget!"
Bjørn Rein 11-05-2010
"nu er det ca. en månden siden jeg købte dem men de her ruller er de beste jeg har haft. de er måske ikke de pæneste men er du sindsyg de er bare dejlige at have på, sidste år kunne jeg næsten ikke noget men i år selv om det ikke har været det beste vejr så har jeg lært en masse. så jeg vil stært anbefale disse blades."
Frederik christensen 08-05-2010
"Har haft dem nu i ca. i en uge.. (: De er for fede! :D"
Marcus Lundqvist (Værløse) 07-05-2010
"Super fed har haft min ca. et halvt år og det er den bedste rulleskøjte jeg har haft. jeg skal snart have ny og overvejer om jeg skal købe den samme igen. god både for noob`s og gode :MIN BESKRIVELSE HVIS DU SKAL KØBE DEN: Ja køb den! hilsen Lauritz wolff. har 2 års afaring men sæt den ned lidt mer ned i pris !""
Lauritz wolff 03-04-2010
"hey... en super fed skøjte, som er mega behagelig at havde på. ligger godt i grindes. nem og hurtig på og af muntering. alt er godt. MEN! efter ca 30 timers brug knækker spændet som holder vristen fast, surt surt og atter surt. denner skøjte kan vulkant varmt anbefales, men vi håbe at det med spændet var en felj i skøjten, men man kan saktes køre med den, uden problemer.."
marc hansen (koesoer) 10-03-2010
"Kære otto Efter afaring af 10 års inline skatening kan jeg fortælle dig at din fod skal vænne sig til den nye støvle Det derfor du for vabler osv."
frede mølgaard (nakskov) 03-01-2010
"De er vildt gode. Glatte soulplates, god backslideplate og så vejer de ingenting. Men her kommer nedturen jeg synes at lineren gør sindsyg ondt i hælen og på indersiden. Jeg får vabler og mine hæle gør ondt. Hvad skal jeg gøre?"
Otto Stadel (værløse) 03-11-2009
"Remz OS 3 har en forbedret blød indersok, som er meget mere behagelig at have på. Skøjten er en smule stivere end den dyrere model men det er kun godt hvis man skater gabs. topsidetrick er stadig ligeså lette at ligge ned i som på den dyrere model. Frame og hjul er ikke det bedste du kan få på markedet men OS 3 er jo også en billigmodel selv om selve skøjten er super fed!"
Ralf Monnerup 22-08-2009
"Disse syøtene er noe av de beste mener jeg. Jeg har lært mye på disse syøtene og i til legg at de er komfetable. Det noe dårlig også det er at disse gjør ganske vondt på tongen og gnir ganske vonde. Jeg likte disse syøtene og er glad jeg kjøpte de!"
Anne Lene Nilsen (Kristiansand) 24-01-2011
"extremt gode skøyter men de gnager litt på side leggen digg soul plate men ble veldig fort slitt har hatt de et par månedder og de er helt utslitt"
Tor Ivar Martin Vik (Grimstad) 07-12-2010
"Exstreme gode blades, beste jeg har hatt! sitter som en kule på foten og har veldig digge soulplate. anbefales på det sterkeste å kjøpe de!!"
fredrik alsand (fevik) 28-10-2010
Vis alle 16 anmeldelser
SkatePro