×
Menu

Selects Durare i.Shack Hjul til løbehjul 2-Pak

(1)
1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Beskrivelse

Forbedr dine stunts med Selects Durare i.Shack Pro hjul til løbehjul fra Tilt Scooters

Tag din kørsel på trick løbehjul til det næste niveau med de ekstraordinære Selects Durare i.Shack Pro løbehjul designet af Tilt Scooters. Med en imponerende diameter på 110 mm giver disse hjul en ideel balance mellem hastighed og kontrol, uanset om du grinder rails eller svæver gennem luften.

Disse egerhjul er fremstillet af aluminium 6061 T6 af høj kvalitet og har en enestående holdbarhed og robusthed, så du kan skubbe dine grænser uden bekymringer. De er også udstyret med forseglede kuglelejer for at sikre jævn rulning og reduceret vedligeholdelse, så du kan koncentrere dig om at perfektionere dine tricks.

Med en generøs hjulnavbredde på 24 mm og kompatibel med en hjulbolt på 8 mm passer disse hjul problemfrit på de fleste hjul til løbehjul. Desuden indeholder hver pakke to hjul og spacere, så du nemt kan udskifte dine gamle hjul eller opgradere din kørsel. Gør dig klar til at løfte din løbehjulsoplevelse med de exceptionelle Selects Durare i.Shack Pro hjul til løbehjul. Slip dit fulde potentiale løs, og erobr gaderne med Tilt løbehjul!

Specifikationer

Hjuldiameter:
110mm
Kuglelejer:
Inkluderet
Kernedesign:
Spoked
Hjul per pakke:
2
Spacers:
Inkluderet
Kerne materiale:
Aluminium 6061 T6
Hjul nav bredde:
24mm
Aksel diameter:
8mm
Vis alle

anmeldelser   (1)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (1 anmeldelser)

SkatePro