×
Menu

Bent Chetler Mini + M 10 GW Børneski

1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Beskrivelse

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW børne ski - Slip dit barns skipotentiale løs

Atomics Bent Chetler Mini ski med bindinger åbner op for en verden af ubegrænsede skieventyr for unge eventyrere, der er klar til at erobre ethvert terræn. Disse ski er designet med en alsidig taljebredde på 90 mm og udmærker sig på alle typer sne, fra nypræparerede pister til pudderfyldte lysninger.

Densolite-kernen, der er fremstillet af lette og holdbare materialer, giver en stabil platform for sikker kontrol, mens Tip- og Tail Rocker-profilen giver ubesværet flydeevne og tilgivelse under varierende forhold.

Sikkerhed er altafgørende, og disse ski leveres med formonterede M 10 GW bindinger, der sikrer en sikker forbindelse og kraftoverførsel. Disse bindinger er kompatible med forskellige støvletyper, herunder alpine voksen- og juniorstøvler, GripWalk-støvler og GripWalk Toe Pin-støvler, og passer til unge skiløbere i vækst og forskellige støvlepræferencer. DIN-indstillingen på 3,0-10,0 gør det muligt at justere den til dit barns færdighedsniveau.

Holdbare Cap Sidewalls forbedrer skienes levetid og reducerer risikoen for sprækker, så de kan holde trit med dit barns ubarmhjertige energi på pisterne. Disse ski er designet til at bringe glæde og udvikling til dem, der er ivrige efter at få mest muligt ud af vinteren.

Specifikationer

Årgang:
24/25
Bredde:
128/90/119 mm
Talje:
90mm
Bedst til:
All Mountain, Park
Niveau:
Begynder, Øvet
Core materiale:
Densolite Core
Profil:
Tip og Tail Rocker
Binding:
Inkluderet
Binding type:
GripWalk junior bindinger
Støvle kompatibilitet:
Alpine skistøvler til voksne (ISO 5355), Alpine junior skistøvler (ISO 5355), GripWalk støvler (ISO 23223), GripWalk junior skistøvler (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN Indstilling:
3.0-10.0
Ekstra Egenskaber:
Dura Cap Sidewall
Binding-Længde:
NAmm
Vis alle

SkatePro