×
Menu

Four Pro Signature NMC Pink Powder Skibriller

1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Beskrivelse

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles er en højtydende skibriller designet til skiløbere og snowboardere, der kræver det bedste inden for optisk klarhed og beskyttelse.

Disse skibriller har en cylindrisk dobbeltlinse med fotokromisk teknologi, der automatisk justerer linsens farvetone baseret på mængden af sollys, hvilket sikrer optimal synlighed under alle forhold. Linserne er lavet af polykarbonatmateriale af høj kvalitet og er behandlet med en antidugbelægning for at forhindre dug selv under de mest intense aktiviteter.

Four Pro Signature NMC skibrillerne har også et adaptivt trelags ansigtsskum, der tilpasser sig ansigtets konturer for at give en behagelig og sikker pasform. Skibrillerne er kompatible med briller og har en ekstra klar linse til forhold med svagt lys.

Med deres stilfulde design, avancerede teknologi og komfortable pasform er Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder skibriller det perfekte valg for skiløbere og snowboardere, der kræver det bedste inden for ydeevne og beskyttelse.

Specifikationer

Extra features:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Ansigtsstørrelse:
One Size
Linse vejrtype:
Solskin
Udskiftelig linse:
Ja
Linse:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Plads til briller(OTG):
Ja
Inkl. ekstra linse:
Ja
Ekstra linse:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Vis alle

SkatePro