×
Menu

Flexvent Strap SR Back Protector

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Løft din skioplevelse med Rossignol Flexvent Strap SR rygbeskytter. Denne rygbeskytter er specielt designet til at opfylde kravene til alpint skiløb og er det ultimative udstyr til at sikre din sikkerhed uden at gå på kompromis med komfort og fleksibilitet. Rossignol Flexvent er fremstillet med den nyeste teknologi og giver den perfekte blanding af beskyttelse og bevægelsesfrihed.

Flexvent Strap SR Back Protector har en avanceret konstruktion med et segmenteret skum i flere lag, der absorberer og spreder stødkræfter effektivt. Det sikrer maksimal beskyttelse af din ryg og giver dig ro i sindet til at flytte dine grænser på pisterne. Derudover giver beskytterens stropsystem en sikker og tæt pasform, så den holdes på plads under selv de mest eventyrlige nedkørsler.

Rossignol Flexvent Strap SR Back Protector er udviklet til mandlige skiløbere og er et must-have for dem, der værdsætter sikkerhed og høj ydeevne. Oplev uovertruffen beskyttelse uden at gå på kompromis med komfort og smidighed. Tag på ethvert terræn med selvtillid og nyd den ultimative skioplevelse med Rossignol.

Specifikationer

Designet til:
Skiløb
Køn:
Mand
Vis alle

SkatePro