×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Skibindinger

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Head Freeflex 14 GW Race Plate skibindinger er førsteklasses løbsklare bindinger. Disse højtydende bindinger er designet til erfarne skiløbere, der kræver det bedste med hensyn til kraft, kontrol og præcision.

Bindingerne er kompatible med GripWalk-skistøvler og har et indstillingsområde på 4-14 DIN, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af skiløbere. De har også en bremsebredde på 85 mm, hvilket gør dem ideelle til de fleste moderne ski. Freeflex 14 GW-bindingerne har også en standhøjde på 21 mm, hvilket giver fremragende stabilitet og kantkontrol.

Head Freeflex 14 GW Race Plate skibindinger er lavet af letvægtsmaterialer og vejer kun 1170 g, hvilket sikrer, at de ikke tynger dig ned på pisterne. De er også utroligt nemme at justere og bruge, så du kan komme hurtigt og sikkert ud i sneen.

Samlet set er Head Freeflex 14 GW Race Plate skibindinger et godt valg for avancerede og erfarne skiløbere, der leder efter højtydende bindinger, der giver optimal kraft, kontrol og præcision for en spændende og fornøjelig skioplevelse.

Kun til ski med monteringsplade

Specifikationer

Årgang:
24/25
Binding type:
GripWalk binding
Støvle kompatibilitet:
GripWalk støvler (ISO 23223)
Bremsearms Bredde:
85mm
Vægt:
1170g
DIN Indstilling:
4.0-14.00
Bedst til:
Race, Piste
Standhøjde:
21mm
Vis alle

SkatePro