×
Menu

Camox All Mountain Ski

1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Vi præsenterer Black Crows Camox All Mountain Skis, den ultimative følgesvend til dit næste offpiste-eventyr. Disse unisex-ski er designet til avancerede skiløbere, der søger alsidighed og ydeevne i alle typer sneforhold.

Med en taljebredde på 97 mm giver Camox-skiene den perfekte balance mellem stabilitet og manøvredygtighed. Overvind ethvert terræn, fra nypræparerede pister til dybe puddersneområder, og oplev en jævn og ubesværet kørsel i hvert sving.

Disse ski er konstrueret med en kerne af glasfiber og ask og giver en responsiv og livlig performance. Camber-profilen sikrer kanthold og præcision, så du kan udføre præcise sving og skære din vej ned ad bjerget med selvtillid.

Black Crows Camox All Mountain Skis er bygget til at holde og modstå kravene ved hård brug. Deres holdbare konstruktion sikrer lang levetid og pålidelighed, så du kan fokusere på at nyde din tid på pisterne uden bekymringer.

Bemærk venligst, at der ikke medfølger bindinger til disse ski. Vælg den perfekte binding, der passer til din skistil og dit niveau, og oplev spændingen ved vintersport som aldrig før.

Specifikationer

Årgang:
24/25
Bredde:
131/97/119 mm
Talje:
97mm
Bedst til:
All Mountain
Niveau:
Avanceret
Radius:
20m
Vægt - pr. par:
4000g
Core materiale:
Glasfiber, Ask
Profil:
Camber
Binding:
Ikke inkluderet
Køn:
Unisex
Vis alle

SkatePro