×
Menu
Db

Roamer Duffel Taske 60L

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Beskrivelse

Vi præsenterer Db Roamer Duffel Bag 60L, den ultimative rejsekammerat for eventyrentusiaster.

Denne alsidige taske er fremstillet af slidstærkt polyester, som sikrer, at den kan modstå strabadserne på enhver rejse. Med en rummelig kapacitet på 60 liter giver den rigelig plads til alle dine rejseartikler, uanset om du skal på weekendophold eller en længere rygsækrejse.

Db Roamer skiller sig ud med sit innovative design, der problemfrit går fra at være en traditionel taske til en komfortabel rygsæk. Denne funktion giver dig mulighed for ubesværet at skifte mellem bærestile, afhængigt af dine præferencer eller det terræn, du møder på dine rejser.

Tasken er gennemtænkt designet og har en række rum, der holder dine ejendele organiseret. Du har nem adgang til dine rejsedokumenter og småting i den forreste lynlåslomme, mens hovedrummet har rigelig plads til tøj, udstyr og andre vigtige ting. Tasken har også en indvendig netlomme, der er ideel til opbevaring af sarte genstande eller til at holde din elektronik sikker.

Oplev uovertruffen komfort på dine rejser med Db Roamer Duffel Bag 60L. Dens justerbare skulderstropper og polstrede rygpanel sikrer en behagelig pasform, selv når du bærer en tung last. Uanset om du krydser travle bygader eller udforsker fjerntliggende vildmarksstier, garanterer denne taske både stil og funktionalitet.

Gå ikke på kompromis med kvalitet og alsidighed på dit næste eventyr. Vælg Db Roamer Duffel Bag 60L, indbegrebet af holdbarhed, komfort og bekvemmelighed. Gå på opdagelse med selvtillid, velvidende at du har den perfekte rejsekammerat ved din side.

Specifikationer

Volumen:
60 l
Vægt:
988g
Type:
Duffel / backpack combo
Indvendig foring:
Polyester
Ydre materiale:
Polyester
Vis alle

SkatePro