×
Menu
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Produktet har en kosmetisk fejl
1 stk
Antal
1 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Beskrivelse

Forbered dig på den ultimative freeride-oplevelse med YES. 420 PH Snowboard! Dette board er designet med dygtighed og præcision og tilbyder en perfekt balance for ryttere på avancerede niveauer. Boardets retningsbestemte form og medium flex på 8 giver maksimal stabilitet og kontrol, så du selvsikkert kan erobre ethvert terræn på bjerget.

Weightless Core-teknologien sikrer, at boardet forbliver utroligt let, hvilket øger din manøvredygtighed uden at gå på kompromis med styrke og holdbarhed. Derudover forbedrer den sintrede base med Bi-Radial Sidecut din hastighed yderligere, så du glider ubesværet gennem sneen. Boardet har en Rocker- og Flat-profil, der ubesværet absorberer stød og forbedrer stabiliteten. Det standard 4x4- og 2x4-kompatible monteringssystem giver alsidig kompatibilitet med de fleste bindinger på markedet. Bemærk, at bindinger ikke følger med boardet.

Uanset om du skærer pudder eller carver gennem præparerede pister, er YES. 420 PH Snowboard alle dine freeride-ønsker. Boardet fås i et tidløst sort og hvidt design, der udstråler både stil og raffinement. Unisex-designet sikrer, at dette board er perfekt til både mænd og kvinder. Gå ikke glip af din chance for at opleve den ultimative spænding ved snowboarding - få fingrene i YES. 420 PH Snowboard i dag og åbn op for en verden af spænding på pisterne!

Specifikationer

Snowboard Flex:
8
Kerneteknologi:
Weightless Core
Bund:
Sintered
Ekstra features:
Bi-Radial sidecut
Bindings system:
Standard (4x4), 2 x 4
Form:
Directional
Niveau:
Avanceret
Riding Style:
Freeride
Bredde:
Standard
Profil:
Rocker, Flat
Binding:
Ikke inkluderet
Køn:
Unisex
Vis alle

SkatePro