×
Menu

Switchback 27 Rygsæk

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Lørdagslevering er muligt
365 dages returret

Beskrivelse

Gør dig klar til dit næste vintereventyr med Ortovox Switchback 27 rygsæk. Uanset om du står på ski, snowboard eller går på snesko, er denne lette og alsidige rygsæk den perfekte opbevaringsløsning til alle dine vigtigste ting.

Med en rummelig kapacitet på 27 liter kan Switchback 27 nemt rumme alt, hvad du har brug for til en dag på pisterne. Hovedrummet har en rullelukning, der giver nem adgang til dit udstyr, mens de mange udvendige lommer holder mindre ting organiseret og inden for rækkevidde. Der er også et særligt rum til dit lavinesikkerhedsudstyr, så du hurtigt kan få adgang til det i en nødsituation.

Komfort er nøglen, når du er ude på bjerget, og Switchback 27 leverer varen med sine komfortable, ergonomisk formede skulderstropper og justerbare brystrem. Det polstrede rygpanel giver ekstra støtte og åndbarhed og sikrer, at du har det behageligt selv på lange vandreture eller udfordrende nedkørsler.

Switchback 27 er også spækket med gennemtænkte funktioner, der gør din tid på bjerget sjovere. Den har et integreret hjelmnet, så du nemt kan opbevare din hjelm, samt et system til fastgørelse af isøkser og reb, så du kan fastgøre dit vigtigste udstyr. Kompatibiliteten med drikkesystemet sikrer, at du kan holde dig hydreret under hele dit eventyr, og nøgleholderen holder dine nøgler sikre og let tilgængelige.

Gå ikke glip af den perfekte ledsager til dit næste vintersportseventyr. Vælg Ortovox Switchback 27 rygsæk og oplev den ultimative kombination af funktionalitet, komfort og stil.

Specifikationer

Rygsæk egenskaber:
Fastgørelse af vandrestave, Integreret net til hjelm, Kompatibel med drikkeblære, Brystrem med signalfløjte, Fastgørelse af reb, Løkke til isøkse, Brystrem, Ergonomisk formede skulderstropper, Nøgleholder, Fiksering af isøkse/stave, Gear loop
Taske vægt:
890g
Vis alle

SkatePro