×
Menu

Swithback 32 Rygsæk

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Lørdagslevering er muligt
365 dages returret

Beskrivelse

Gør dig klar til dit næste backcountry-eventyr med den pålidelige Ortovox Swithback 32 rygsæk. Denne yderst funktionelle og alsidige rygsæk fra ORTOVOX Avalanche Equipment er designet til at opfylde behovene hos krævende freeriders og skiturister.

Med en kapacitet på 32 liter giver Swithback 32 rigelig opbevaringsplads til dit vigtigste udstyr, inklusive dit lavinesikkerhedsudstyr. Det separate sikkerhedsrum sikrer hurtig og nem adgang til din lavinesonde, skovl og andet vigtigt sikkerhedsudstyr. Det integrerede hjelmnet opbevarer nemt din hjelm, når du ikke har den på, mens det kompatible væskesystem holder dig hydreret under dine ture.

Komfort og bekvemmelighed er prioriteret i Swithback 32's design. Det komfortable bæresystem med en brystrem med signalfløjte og en lomme i hoftebæltet giver enestående komfort og stabilitet, selv i udfordrende terræn. Rygsækkens mange fastgørelsesmuligheder giver dig mulighed for sikkert at bære dine vandrestave, isøkse og andet udstyr.

Lad ikke elementerne holde dig tilbage! Swithback 32 har vandafvisende lynlåse og en forstærket bund, der giver pålidelig beskyttelse af dine ejendele under alle forhold. Den lette og slidstærke konstruktion sikrer lang levetid og pålidelighed på dine eventyr i baglandet.

Stol på, at Ortovox, et førende mærke inden for lavinesikkerhed, giver dig en pålidelig ledsager til dine off-piste-udforskninger. Køb Ortovox Swithback 32 rygsæk og løft din backcountry-oplevelse til det næste niveau.

Specifikationer

Rygsæk egenskaber:
Fastgørelse af vandrestave, Integreret net til hjelm, Kompatibel med drikkeblære, Brystrem med signalfløjte, Fastgørelse af reb, Løkke til isøkse, Nøgleholder, Separat sikkerhedsrum, Fiksering af isøkse/stave, Hip belt pocket
Taske vægt:
1050
Vis alle

SkatePro